• Oradea, Str. Caii Ferate nr. 13
  • contact@buteliedomiciliu.ro
  • L-V: 8-20, S: 8-16, D: 9-15
Termeni și Condiții

si Politica GDPR

Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea site-ului https://buteliedomiciliu.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Compania isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare a utilizatorilor site-ului si a clientilor companiei.

1. Date generale

Site-ul https://buteliedomiciliu.ro este administrat de compania SC. Butelieonline SRL cu sediul in Satu  Mare, str 9 Mai 1877 nr 9, Jud. Satu  Mare, avand datele de identificare:numar inregistrare Registrul Comertului J30/160/2021, cod unic de inregistrare – CUI 43720684,                email contact@buteliedomiciliu.ro, telefon : 0744 34 35 31

Persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani, sau persoana juridica care solicita detalii privind produsele prezentate pe site-ul https://buteliedomiciliu.ro si/sau plaseaza o comanda, este denumita in continuare “Client”.

Persoana juridica ale carei produse sunt prezentate pe site si care livreaza produsele comandate este denumita in continuare “Furnizor”.

Persoana fizica care acceseaza si viziteaza site-ul https://buteliedomiciliu.ro este denumita in continuare “Utilizator”.

Site-ul https://buteliedomiciliu.ro ofera utilizatorilor si clientilor sai posibilitatea de a retine datele de livrare si preferintele acestora prin intermediul contului de client.

SC. Butelieonline SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului https://buteliedomiciliu.ro .

2. Preturile produselor

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in Ron, contin TVA si pot fi modificate in functie de urmatoarele criterii: fluctuatiile pietii specifice produselor comercializate, pretul stabilit de furnizorul produsului ales de dumnevoastra.

Pretul produselor nu se modifica dupa plasarea si confirmarea comenzii.

Livrare produselor este gratuita.

3. Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea SC. Butelieonline SRL. Continutul site-ului https://buteliedomiciliu.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a SC. Butelieonline SRL.

Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@buteliedomiciliu.ro pentru probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala sau pentru a raporta incalcari ale acestora.

4. Limitari si declinare responsabilitate

Site-ul https://buteliedomiciliu.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Produsele achizitionate trebuie utilizate conform indicatiilor primite de la furnizor.

Site-ul https://buteliedomiciliu.ro este un site de prezentare a serviciilor de comercializare online a produselor de tip butelii si plasarea comenzilor. Preluarea comenzilor se va face prin intermediul site-ului nostru, comanda dumneavoastra fiind transmisa mai departe catre furnizor.

Dupa plasarea si confirmarea comenzii, SC. Butelieonline SRL isi asuma obligatia de a nu modifica pretul produselor.

Calitatea produselor este garantata de furnizor.Fiecare produs are atasata o eticheta de control ce contine instructiunile de utilizare si montaj atasata pe robinetul de record.

Pentru produsele care nu prezinta sigiliul intact la livrare, clientul are obligatia de a refuza comanda.

Disponibilitate produselor este confirmata de catre SC. Butelieonline SRL in urma apelului de confirmare a comenzii. Daca produsele selectate de dumnevoastra nu se mai afla in stocurile furnizorului, SC. Butelieonline SRL va aduce la cunostinta telefonic sau prin mesaj scris acest lucru in termen de 1 ora.

5. Parteneri.

SC. Butelieonline SRL are contracte de promovare si revanzare (re-selles) produse cu diversi furnizori. Despre calitatea produselor si despre orice alte nelamuriri legate de o anume marca sau un anume produs, clientul este rugat sa se adreseze reprezentantului furnizorului.

6. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Site-ul de prezentare https://buteliedomiciliu.ro are o politica stricta de repectare a confidentialitatii datelor clientilor. Administratorul site-ului se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduse de catre client vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

SC. Butelieonline SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de date cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga datele cu caracter personal altor personae fizice sau juridice, fara acordul tau explicit.

Acest site a implementat masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Societatea SC. Butelieonline SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau afectarea securitatii datelor cauzate de erori ale softului utilizat pentru conceperea site-ului sau erorile si defectiunile ce au legatura cu serverul care gazduieste site-ul.

7. Dezvaluirea si transmiterea datelor cu caracter personal.

SC. Butelieonline SRL poate dezvalui datele dumnevoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

– se supune unei obligatii legale;

– in vederea livrarii produselor comandate;

– in interes legitim in situatia in care protejeaza drepturile companiei;

– previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

– in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor statuate de SC. Butelieonline SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;

8. Comanda

Vanzarea Produselor menționate se desfasoara in conformitate cu comenzile ce vor fi transmise de catre Client și supuse acceptarii de catre SC. Butelieonline SRL. Comenzile, confirmarile de comanda si orice documente care emana de la Parti in legatura cu derularea relațiilor comerciale reprezinta Documente Contractuale și fac parte integranta din prezentele Termeni și Condiții. Comanda este considerata finalizata atunci cand aceasta a fost trimisa si comfirmata telefonic de catre reprezentantii SC. Butelieonline SRL.

SC. Butelieonline SRL, poate sa refuze comanda dumneavoastra in cazul in care exista suspiciuni cu privire la respectarea conditiilor stipulate in acest formular.

9. Livrarea produselor

Produsele comandate se vor livra de catre furnizori. Costul de livrare al produselor este 0.

Livrarea produselor va fi insotita de bon fiscal sau factura fiscala, comform prevederilor legale, acestea sunt eliberate de catre furnizor.

10. Taxe suplimentare.

NU SE APLICA TAXE SUPLIMENTARE. Nu sunt percepute taxe pentru livrarea produselor.

11. Plata

Plata produselor se va face la livrare. Modalitatile acceptate de plata vor fi stabilite cu reprezentatul furnizorului.

12. Retur produse

Returul produselor se face prin intermediul site-ului https://buteliedomiciliu.ro sau prin apelarea numarului pus la dispozitie in sectiunea Contact.

Exceptand cazurile in care produsul prezinta defectiuni si nu poate fi utilizat, clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris SC.

Butelieonline SRL asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume, cu garantia inlocuiri produsului sau primirii banilor inapoi.

Nu pot fi returnate produsele folosite si golite total sau partial de continut.

Cheltuielile de retur nu vor fi suportate de catre client pentru produsele neconforme (cele care prezinta defectiuni care impiedica utilizarea produsului).

Returul se face in baza documentelor fiscale primite la livrarea produsului.

13. Colectarea si utilizarea datelor

Datele cu caracter personal sunt colectate de catre SC. Butelieonline SRL prin intermedul site-ului cu scopul de a procesa comenzile, de a raspunde solicitarilor dumnevoastra de retur si de a raspunde oricaror solicitari primite din partea clientilor nostri.

Dupa plasarea si confirmarea comenzilor, datele sunt comunicate mai departe furnizorului produsului comandat in vederea onorarii comenzii plasate.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC. Butelieonline SRL respecta reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

14. Garantia produselor.

Toate produsele beneficiaza de garantie. Certificat de garantie il veti primi la livrarea produsului.

Certificatul de garantie contine elementele de identificare a produsului, termenul de garantie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garantiei – intretinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea si adresa vanzatorului.

15. Creare cont pe site.

Crearea contului pe site-ul https://buteliedomiciliu.ro implica utilizarea unui user de acces (adresa de e-mail) si a unei parole de acces.

Toate detaliile privind preferintele dumnevoastra si istoricul comenzilor se vor regasi in contul dumnevoastra.

Datele pentru livrarea produselor (adresa de livrare, nume si prenume client, numar de telefon, adresa de e-mail) sunt memorate in contul dumneavoastra.

16. Litigii

Eventualele litigii care s-ar putea ivi in legatura cu respectarea condițiilor mentionate mai sus vor fi soluţionate pe cale amiabila, iar daca partile nu cad de acord, solutionarea acestora va fi incredintata instantelor competente.